Abigél titkai – MINDEN JEGY ELKELT!

Piros Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész önálló estje
Szabó Magda emlékére két részben
Időpont: 2022. november 12. szombat 18.00 óra
Helyszín: Újvárosi Művelődési Ház
Töredékek szólalnak meg Szabó Magda csodálatos életművéből Piros Ildikó előadásában és szerkesztésében. A művésznő felvillantja az írónő életútjának legjelentősebb eseményeit, kiemelkedő alkotásaiból idéz és beavatja a közönséget az Abigél című film születésének titkaiba is.
Megismerhetjük az írónő különböző életszakaszaiban tett vallomásait, melyekben tanúbizonyságot ad erkölcsi tisztaságáról és megingathatatlan hitéről, valamint megtudhatjuk és megtanulhatjuk tőle, mi volt számára a legfontosabb érték az életben, hogy számunkra is az lehessen…
A jegyek ára egységesen: 3.500,- Ft. Jegyek az előadás előtt a helyszínen (Újvárosi Művelődési Ház, Győr, Liget u. 55., tel.: 96/315-317) vagy elővételben a házban, ill.
a Látogatóközpont / Tourinform Győr irodájában (Győr, Baross u. 21., tel.: 96/311-771) válthatók.

Monoblock: Helló, náci!

Monoblock: Helló, náci!
A The Art nonprofit szervezet előadása
Időpont: 2022. október 22. szombat 18.00 óra
Helyszín: Újvárosi Művelődési Ház (Liget u. 55.)
Rendező: Kovács Dániel Ambrus; szereplők: Melecsky Kristóf, Béhr László István e.h., Majorfalvi Bálint
Egy mindennapos bunyóhoz ketten kellenek, elkövető és áldozat, ezek ketten pedig leginkább egy cella mélyén ismerhetik ki egymást, hála a rendőrség szolgálatkész közreműködésének. Ez ilyen egyszerű. Persze ha az elkövető neonáci, az áldozat meg feketemunkás, akkor kissé bonyolultabbá válik a helyzet, a frontvonalak összekavarodnak. Csak a rendőrség marad az, ami, a rendőrség mindig rendőrség marad.
Jegyár: 2500 Ft
Jegyek az előadás előtt a helyszínen (Újvárosi Művelődési Ház, Győr, Liget u. 55., tel.: 96/315-317) vagy elővételben a házban, ill. a Látogatóközpont / Tourinform Győr irodájában (Győr, Baross u. 21., tel.: 96/311-771) válthatók.

Dolgok, amikért érdemes élni!

ÚJ IDŐPONT!!!!

2022. OKTÓBER 1., szombat 18.00 óra

Duncan MacMillan, angol drámaíró monodrámája

Závodszky Noémi, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésznőjének előadásában

 A színdarabot Magyarországon a Theatrum Mundi Színpadi és Irodalmi Ügynökség képviseli.

Závodszky Noémi színművésznő 25 éve, mint alapító társulati tag kezdte el pályáját a Vörösmarty Színházban. Ebből az alkalomból egy különleges, humorral átszőtt darabot választott, hogy a lelkünkhöz szóljon. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ, amelyben egy kislány felnőtté válási folyamatába pillanthatunk bele és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat az előadásba.

A jegyek ára egységesen: 2.500,- Ft. Jegyek az előadás előtt a helyszínen
(Újvárosi Művelődési Ház, Győr, Liget u. 55., tel.: 96/315-317) vagy elővételben a házban, ill.
a Látogatóközpont / Tourinform Győr irodájában (Győr, Baross u. 21., tel.: 96/311-771) válthatók.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Belépés az aktuális Kormányrendeletnek megfelelően!

 

A 2022. szeptember 24-i Dolgok, amikért érdemes élni! című előadás a színház miatt elmarad, új időpontban2022. október 1-jén kerül bemutatásra az Újvárosi Művelődési Házban.

Elnézésüket kérjük az esetleges kellemetlenségekért!